Donacijska sredstva

Smo Dom starejših občanov Ljubljana – Šiška, neprofitni javni zavod. V lanskem letu smo se odločili, da bomo naše stanovalce ob novem letu razveselili z darilci po sistemu srečelova. S pomočjo prijateljev in poslovnih partnerjev, med katerimi ste bili morebiti tudi vi, smo zbrali donatorska sredstva in le-ta nato razdelili med naše stanovalce. Ker je bil sistem srečelova med stanovalci zelo dobro sprejet, smo se za ta način obdarovanja odločili tudi v letošnjem letu.

V Domu tekom celega leta potekajo tudi različne delavnice, aktivnosti, vključujemo se v številne projekte, v katerih naši stanovalci sodelujejo in tako aktivno preživljajo svoj prosti čas. V letošnjem letu smo sodelovali v vseslovenskih projektih, kot so: Alzheimer cafe, Teden vseživljenjskega učenja, Simbioza giba, Naj nasmeh, vključeni smo v center medgeneracijskega učenja. Naša želja je v dom vpeljati čimveč aktivnosti in s tem omogočiti našim stanovalcem vseživljenjsko učenje in s tem kvalitetno in zanimivo bivanje pri nas. Ob teh aktivnostih stanovalce občasno tudi nagradimo.

Z donacijo v obliki materiala boste pomagali pri uresničitvi naših zastavljenih ciljev, s tem pa še večjo aktivno vključitev stanovalcev v domske dejavnosti, za kar vam bomo iz srca hvaležni, tako zaposleni v domu, kot tudi naši stanovalci.

Donatorska sredstva zbiramo tudi v obliki finančnih sredstev v namen nakupa daril, nagrad za naše stanovalce in sicer na TRR: 01100-6030266836, odprt pri UJP, Dunajska cesta 25, 1000 Ljubljana.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo, tajništvo Doma: 01/51 31 634 ali e-pošta: siska@ssz-slo.si.

Za vašo pomoč se vam iskreno zahvaljujemo in vam želimo veliko poslovnih uspehov v prihodnje.

Lep pozdrav,
         
Simon STRGAR
direktor

Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »