Predstavitev

Dom starejših občanov Ljubljana - Šiška obratuje od leta 1978 in je smiselno umeščen v sosesko Dravlje, saj so v njegovi neposredni bližini trgovina, pošta, avtobusna postaja, tržnica, cerkev... Dom ima lastno kavarno s teraso, internetni kotiček, svoj vrt, sprehajalne poti in urejen park za starejše z zmanjšano mobilnostjo. Sodelujemo tudi z lokalno skupnostjo.

V Domu prebiva 230 stanovalcev, ki imajo na voljo 110 enoposteljnih in 60 dvoposteljnih sob, kar nas uvršča med boljše domove glede zagotavljanja bivalnega standarda. Celoten dom je razdeljen na 6 nadstropij, vsako nadstropje na dve enoti, vsaka enota pa ima čajno kuhinjo in dnevni prostor za skupno druženje. Imamo tudi možnost začasne namestitve.

Dom je bil leta 2013 energetsko saniran, s čimer smo postali energetsko učinkovita stavba in hkrati izboljšali kakovost bivanja naših stanovalcev.

V Domu je omogočeno tudi DNEVNO VARSTVO, namenjeno starejšim, ki imajo težave pri samostojnem bivanju doma. Tako lahko nekaj ur dnevno preživijo v družbi vrstnikov in organiziranih dejavnosti.

V domski restavraciji nudimo KOSILA (tudi dietna), prilagojena potrebam starejših. Kosilo lahko dostavimo tudi na dom.

Zloženka Doma o dnevnem varstvu-dostavi kosil_Kavarni lepa Vida_cateringu in pogostitvi skupin-fizioterapiji

Zloženka Doma starejših občanov Ljubljana - Šiška

Več o dogajanju pri nas

Vizija našega Doma je razviti in ohranjati vlogo kakovostnega in prepoznavnega doma za starejše v širšem okolju.

Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »