Predstavitev

Dom starejših občanov Ljubljana - Šiška stoji od leta 1978 v soseski Dravlje. Pred Domom je čudovit park z obilo zelenja in različnimi kotički, namenjenimi druženju stanovalcev in obiskovalcev. V parku imamo sprehajalne poti in vadbeni park za starejše z zmanjšano mobilnostjo. V neposredni bližini Doma so trgovina, pošta, avtobusna postaja, tržnica, cerkev... Dom ima tudi lastno kavarno s teraso, internetni kotiček.

V Domu živi 230 stanovalcev, ki imajo na voljo 117 enoposteljnih in 57 dvoposteljnih sob, kar nas uvršča med boljše domove zagotavljanja bivalnega standarda. Celoten dom je razdeljen na 6 nadstropij, vsako nadstropje na dve enoti, vsaka enota ima čajno kuhinjo in dnevni prostor za skupno druženje. 

Dom je bil leta 2013 energetsko saniran, s čimer smo postali energetsko učinkovita stavba in hkrati izboljšali kakovost bivanja naših stanovalcev. V letu 2017 smo pridobili Certifikat kakovosti E-qalin tako za institucionalno, kot za dnevno varstvo.

V Domu je omogočeno tudi DNEVNO VARSTVO, namenjeno starejšim, ki imajo težave pri samostojnem bivanju doma. Tako lahko nekaj ur dnevno preživijo v družbi vrstnikov in organiziranih dejavnosti.

V domski restavraciji nudimo KOSILA (tudi dietna), prilagojena potrebam starejših. Kosilo lahko dostavimo tudi na dom.

V okviru zunanjih dejavnosti v Domu starejših občanov Ljubljana - Šiška nudimo še:
- gostinske storitve,
- pedikuro, manikuro,
- frizerske storitve,
- ambulanto.

Predstavitveni film Doma starejših občanov Ljubljana - Šiška, oktober 2018

Zloženka Doma o dnevnem varstvu-dostavi kosil_Kavarni lepa Vida_cateringu in pogostitvi skupin-fizioterapiji

Zloženka Doma starejših občanov Ljubljana - Šiška

Več o dogajanju pri nas

Vizija našega Doma je razviti in ohranjati vlogo kakovostnega in prepoznavnega doma za starejše v širšem okolju.

Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »